0%

(1) Welke quote past het beste bij jou?

(2) Welke quote past het beste bij jou?

(3) Welke quote past het beste bij jou?

(4) Welke quote past het beste bij jou?

(5) Welke quote past het beste bij jou?

(6) Welke quote past het beste bij jou?

(7) Welke quote past het beste bij jou?

(8) Welke quote past het beste bij jou?

Startup Quiz
Yes, future villager van onze Tech Startup-wijk (iets anders mag uiteraard ook;)

Yes, jij bent de volgende concurrent van Facebook of een andere succesvolle app. Of nog meer technisch, ga de strijd aan met Philips of Samsung door een echte technische gadget te maken. Kies voor Tech Startup, behalve alle nieuwe tools, technieken en inzichten uit Silicon Valley, zoals Lean Startup, Fast Prototyping, Growth Hacking, etc., zullen we je ook helpen met het design en development van jouw app of technische product. Let op, je hoeft in de minor niet meteen te kiezen. Een paar vragen zijn leuk, maar in de eerste twee weken gaan we op zoek naar jouw echte startup-passie.
Yes, future villager van onze Happy Startup-wijk (iets anders mag uiteraard ook;)

Wat zou je kunnen doen tijdens je studie om de wereld een beetje of heel veel te verbeteren? Die vraag is op jouw lijf, maar vooral hart geschreven. De manier om dat in deze tijd te doen is een sociale startup, en wij gaan je daarbij helpen, want we houden van mensen die andere mensen helpen. Jij, toch ook;) Kies voor Happy Startup, behalve alle nieuwe tools, technieken en inzichten uit Silicon Valley, zoals Lean Startup, Fast Prototyping, Growth Hacking, etc., zullen we je ook helpen met allerlei nieuwe inzichten op het vlak van betekenisvol ondernemen. Let op, je hoeft in de minor niet meteen te kiezen. Een paar vragen zijn leuk, maar in de eerste twee weken gaan we op zoek naar jouw echte startup-passie.
Yes, future villager van onze Startup Pro-wijk (iets anders mag uiteraard ook;)

Pro? Pro is een understatement. Jij wilt meer uit je studie halen, echt geld ermee verdienen en klanten ontvangen om datgene wat je geleerd hebt echt in praktijk te brengen. Uiteraard gaan we je daarbij helpen. Met je eigen web- of communicatiebureau, fysiopraktijk of zelfs je eigen schoolmethode. Alles kan en mag, als je jouw opleiding wil vertalen naar een echte startup. Kies voor Startup Pro, behalve alle nieuwe tools, technieken en inzichten uit Silicon Valley, zoals Lean Startup, Fast Prototyping, Growth Hacking, etc., zullen we je ook helpen om jouw professionele droom waar te maken in je eigen bedrijf. Let op, je hoeft in de minor niet meteen te kiezen. Een paar vragen zijn leuk, maar in de eerste twee weken gaan we op zoek naar jouw echte startup-passie.
Yes, future villager van onze Just Startup-wijk (iets ander mag uiteraard ook;)

Startup, het zit in je genen, jij hebt een briljant idee of een passie, doe er iets mee en vertaal het naar een echte startup. Wij helpen je om elke droom te realiseren! Kies voor Just Startup! Behalve alle nieuwe tools, technieken en inzichten uit Silicon Valley, zoals Lean Startup, Fast Prototyping, Growth Hacking, etc., zullen we je ook helpen met het design en development van jouw idee. Let op, je hoeft in de minor niet meteen te kiezen. Een paar vragen zijn leuk, maar in de eerste twee weken gaan we op zoek naar jouw echte startup-passie.
Yes, future villager van onze Startup Job-wijk (iets anders mag uiteraard ook;)

Oh nee, weer terug naar de schoolbanken. Ok, ik wil wel iets leren, dat mijn leven of carriere verrijkt, maar echt terug in de boeken??? Kies voor een stage bij een Leidse startup of zelfs meer startups via leuke opdrachten. ICT'er, CE'er, Communicatie, Recht, Psychologie of iets met Zorg, het maakt niet uit! De Leidse startupscene heeft genoeg werk voor alle talenten. Let op, je hoeft in de minor niet meteen te kiezen. Een paar vragen zijn leuk, maar in de eerste twee weken gaan we op zoek naar jouw echte startup-passie.

Share your Results: